Star Wars: De Avonturen van de Bouwmeesters | Eerste kyber kristal | Disney XD NL

Rowan en Roger gaan er samen op uit om het eerste kyber kristal te zoeken. Ze komen terecht in een mijn, waar ze meerdere obstakels staan te wachten.

ABONNEER VOOR MEER ►http://bit.ly/AbonneerDisneyXDNL

Rowan, Kordi en Zander, de Freemaker familie, hebben een eigen winkel waar ze van oude spullen de nieuwste en coolste ruimteschepen maken. Maar, de familie raakt verstrikt in een gevecht tussen het galaxtische rijk en de rebellen. Rowan, de jongste van de familie, vindt ondertussen een deel van een oud object genaamd de Kyber Saber en komt erachter dat hij een krachtige verbinding heeft met de force. Ga met de Freemaker familie op een avontuurlijke reis door het hele Star Wars universum.

Op het Disney XD NL YouTube kanaal zie je de grappigste, coolste en leukste filmpjes van series als Ultimate Spider-Man, Kick Buttowski, Star Wars Rebels en nog veel meer!

Post Author: CoinCryptoNews