2 Milyon Dolarlık BitCoin’i Bir Cüzdana Sığdırdık! (Dolar Çıldırdı! Ameriga Şokta)


Ledger Nano S BitCoin Cüzdanı Satın Almak İçin ►https://goo.gl/gGmzbg

2.000.000 $’lık BitCoin’i Sığdırdığımız Cüzdan Elimizde!

Neden offline cüzdan?

Bilgisayarınızın bozulması,hacklenmesi,borsaların hacklenmesi,online wallet’ların ana serverlarının hacklenmesi gibi sebeplerden dolayı,bitcoin ve diğer digital para birimlerinizi korumanın en güvenli yolu offline ve internetten tamamen bağımsız çalışan cüzdanlardır.Kişisel banka kasanızdır.

Ledger Wallet’in diğer cüzdanlardan farkı nedir?

Ledger wallet en basit tabir ile kişesel banka kasasıdır. Offline ortamda sunduğu yazılım alt yapı teknolojisi ile size ait olan private key’leri tamamen offline ortamda 0 risk ile saklar. Diğer online telefon üzerindeki uygulamalar, internet erişimleri sürekli aktif olduğu için yada online ortamda ana server’ları hacklenebildiği için offline cüzdanlara nazaran daha güvensizlerdir.

Cihazı Kaybedersem Ne olur?

Hiç bir endişeye kapılmanıza gerek yok, cihaz kurulumunda belirlediğiniz 24 anahtar kelimeyi yeni bir cihaz alarak restore yaptığınızda bakiyenize ulaşabilirsiniz.(Burada önemli olan 24 anahtar kelimenin kesinlikle iyi not alınması ve kaybedilmemesi)

Kolay bozulur mu?

Yapısı gereği kolay bozulması söz konusu değildir. Ayrıca distribütörü olan binbircesit.com 2 yıl boyunca meydana gelecek donanımsal ve teknik arızalarda cihazınızı yenisi ile birebir değişim sunuyor.

Bozulursa ne olur?

Yeni bir Ledger Wallet alıp anahtar kelimelerinizi geri yükleyerek bakiyenizi restore edebilirsiniz.

Hangi Coin’leri destekliyor ve saklanabiliyor

Sürekli yeni coin’lerin eklenmesi ile birlikte güncel liste web site üzerinde bulunmaktadır ve sürekli güncellenmektedir.

İçinde kaç adet farklı coin aynı anda saklanabilir?

Kapasitesine karşılık gelen ortalama 5 farklı coin’I içinde aynı anda saklıyabilirsiniz.Her 1 Ledger 5 Farklı coin saklanması anlamına geliyor.

Ekranında neleri görebiliyoruz?

Ekranında parolanızı girdikten sonra içinde kurulu olan cüzdanları görebiliyorsunuz ve hangi cüzdana ulaşmak istiyorsanız üzerindeki tuşları aracılığı ile seçim yapabiliyorsunuz.

BitCoin’lerim Kaybolur mu?

Cihaz kurulumunda size verilen 24 anahtar kelimenin içerisinde size ait olan private key’leri saklamakta,bu yüzden tamamen size özel olmakta ve 2. Yada 3.şahış yada server özelinde saklanmamaktadır.Tamamen size özel kişisel bir bankadır.

Virüs bulaşırmı yada hacklenir miyim?

Cihazda işlem yapabilmek için fiziksel düğmeleri kullanarak ve doğrulama işlemi yapmanız gerekir. Bu nedenle bu tarz bir durumun başınıza gelmesi çok zor.

Coinolog Twitter sayfasını takip etmek için: https://goo.gl/KCynSX

Kanalımıza abone olmayı unutmayın ► http://goo.gl/y4AjCY

Hepsi ve daha fazlası için : http://www.webtekno.com/

Related Post: