Bitcoin Madenciliği Yapıyoruz! İlk Mining Rig Kurulumu

Bitcoin Madenciliği Yapıyoruz! İlk Mining Rig Kurulumu


Her geçen gün rekor fiyatlara imza atan Bitcoin üzerinden alım satım yaparak para kazanmak tek yol değil. Bu günkü videomuzda kripto para ekosisteminin en önemli parçası olan Bitcoin Madenciliği konusunu ele alıyoruz.

Bitcoin Madenciliği nedir? Bitcoin ya da diğer altcoin’lerin madenciliği için nasıl bir donanıma sahip olmanız gerekir? Giriş seviyesi madencilik donanımı hangisi? Bitcoin madenciliği için alacağınız donanımın kurulumu ve bu kurulum sırasında başınıza gelebilecek sıkıntılar nelerdir? Donanım kurulumundan sonra yapılması gereken yazılım ayarları ve bunun gibi ilk kez madencilik yapacak insanların kafalarındaki soruları yanıtlamaya çalıştık.

Bu mining rig bizim de ilk denememiz olduğu için deneysel ve çok geniş kapsamlı bir video oldu. Bu konu ile ilgili bilgi almak isteyen herkesin işine yarayacak bir bölüm olduğunu düşünüyoruz. Önümüzdeki günlerde daha odaklı bitcoin ve altcoin mining videoları da hazırlıyor olacağız.

Bitcoin, Ethereum, Ripple ve tüm kripto paralar ve bitcoin madenciliği ile ilgili en son gelişmeleri öğrenmek, püf noktaları almak ve merakınızı gidermek için lütfen kanalımıza abone olun. Ayrıca bu videoyu da beğenmeyi unutmayın 🙂

Her tür sorunuzu yorumlar kısmında bekliyoruz.

Bitcoin fiyatlarını canlı takip etmek için uygulamamızı indirin: http://finanscepte.com/

*Bu kanalda yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.*

Related Post: