TUHKAN ADA SETAN ! #CeritaSerem

Jadi gini guys,

Ternyata Tiktok punya challenge menarik yang berhadiah keren setiap minggunya! Kayak ada challenge #TERORTIKTOK yang berhadiah souvenir halloween ekslusif Tiktok ! Caranya gampang banget ! Kalian tinggal gunain stiker #TERORTIKTOK dan lagu di album horror, terus post video dengan #TERORTIKTOK di caption. Bikin videonya sekreatif mungkin dan ajak 3 temen lo buat ikutan juga! Video dengan jumlah share terbanyaklah yang akan mendapatkan hadiah dari Tiktok !!

Yaudah tunggu apalagi ! Download Tiktok sekarang juga !! Klik aja link ini buat yang mau download : http://bit.ly/TerorTiktok

HAPPY WATCHING YA GUYS!
ENJOY THE VIDEO!

And,

DON’T FORGET TO LIKE, COMMENT, AND SUBSCRIBE! #BOOM

Follow gue di sosmed ini juga ya :
https://twitter.com/kemalpalevi
https://www.instagram.com/kemalpalevi/
https://www.facebook.com/officialkemalpalevi

Follow & Subscribe my Band ‘THE GANIA’ :
https://www.youtube.com/c/theganiaband
https://www.instagram.com/thegania/
https://www.facebook.com/thegania
https://twitter.com/thegania

For Business Inquiries :
@DananDNA +6281320631691
[email protected]

DISCLAIMER!
My videos are intended for fun, parental advisory is compulsory for viewers under 18. My pranks, humours, other videos may not be suitable for those overly sensitive people with low self-esteem, and different view sense of humour. I have obtain the consent of pranked targets (if there’s any) in this video. I should not be held responsible for any reactions that may or may not happen to you after watching my videos.

DEERRRRR!

Post Author: CoinCryptoNews