#Bitcoin #Ethereum #Ripple Güncel Teknik Analizi

#Bitcoin #Ethereum #Ripple Güncel Teknik Analizi

#BTCUSD, #ETHBTC, #XRPBTC Güncel Teknik Analizi

Twitter: @cointant
Facebook: https://www.facebook.com/groups/167222740601525/

Bitcoin: İnsanlık Tarihinin En Büyük Komplosu Olabilir mi? https://youtu.be/wwySSallOzw

ÖNEMLİ NOT:
===========
Bu videoda, saatlik, 4 saatlik ve günlük veriler üzerinden kısa ve orta vadeli Bitcoin Teknik Analizi linear ve logaritmik ölçeğe göre yapılmıştır.Analiz yapılırken, trend çalışmalarından, destek ve direnç seviyelerinin belirlenmesinden ve MACD, RSI, STOCH, Hareketli ortalama gibi belli başlı bazı indikatörlerin yorumlanmasından faydalanılmıştır. Analizlerimin birçoğunda bahsettiğim gibi, tek bir indikatöre ya da tek bir trend çalışmasına bağlı yatırım kararı almaktansa, aynı destek direnç seviyelerini farklı yollardan teyit ettirerek karar alınması daha doğru olacaktır.

Bu videonun barındırıldığı kanaldaki bütün videolarda anlatılan, gösterilen hiçbir şey, açıklama ve yorumlarda yer alan hiçbir şey YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. Bu kanalda anlatılan, gösterilen analizlere bağlı kalarak yapılacak tüm yatırımlardan dolayı karşılaşabileceğiniz parasal zararın sorumluluğu tamamen size aittir. Ayrıca, teknik analizlerimizde geleceğe dair fiyat tahminlerine yer verilmemektedir. Bu doğrultuda beklenti içine girilmemesini rica ederim. Sadece olası destek ve direnç seviyeleri net bir şekilde ortaya konulmaya çalışılmaktadır.

Kanal içeriğinin başka ortamlarda yayınlanması/yeniden yayınlanması, link verilmesi durumunda, videolarla ilgili yapılan/yapılacak açıklamalar nedeniyle maddi ve manevi herhangi bir zararın sorumlusu yatırımcıya ve/veya videoyu izinsiz yayınlayan site/mobil uygulama/sosyal hesap yöneticilerine, sahiplerine aittir.

Bu kanalda yayınlanan videolarla ilgili olarak, bu kanalın sahibinin izni olmaksızın izinsiz bir şekilde link verme, yayınlama/yeniden yayınlanma söz konusu olması durumunda söz konusu ortamlardaki yayın ortamı sahibi/sahipleri, bu kanal ve bu kanalla ilişkili web sitesi, mobil uygulama, sosyal ağ ortamları ve her hangi bir ortam üzerinde maddi manevi hiç bir hak iddia edemezler, ve talepte bulunamazlar.

Bu video ve kanaldaki diğer videoların linkleri, bu kanalın sahibi tarafından bilgi verilmeksizin yerleştirmeye kapatılabilir.

Related Post: