CPU İLE MONERO MADENCİLİĞİ NASIL YAPILIR ? CPU MONERO MİNİNG NASIL YAPILIR?

CPU İLE MONERO MADENCİLİĞİ NASIL YAPILIR ? CPU MONERO MİNİNG NASIL YAPILIR?

CPU ile Monero kazma, xmrig-2.8.3-gcc-win64ve32, işlemci ile monero kazma güncel.
18 Ekim 2018 itibari ile Monero ya gene güncelleme ile madencinizi güncellemeniz aksi takdirde madenciniz ofline olarak çalışacaktır. Nasıl güncelleyeceğinizi ayrıntılı bir şekilde videoda anlattım. İyi seyirler.
Tekrarlama notu : Ben videodaki Monero cüzdannını yazdım göstermek için siz cüzdan adresi kısmına kendinize ait Monero cüzdan adresini yazınız.

Monero claymore dosyası indirme linki : https://github.com/xmrig/xmrig/releases

Notped indirme linki :https://notepad-plus-plus.org/downloa

Nanopool linki : https://xmr.nanopool.org/help

Claymore için gerekli kod bu likde mevcut Önemli not ” kodu kopyalarken çeviri programını kapatınız” : https://cpumining.club/how-to-cpu-min
cpu madenciliği

İleri düzey bir bilgisayarınız yoksa bile sade CPU ile nasıl madencilik yapılacağını anlattık umarım faydalı olmuştur videoyu beğendiyseniz kanalıma abone olabilirsiniz.

monero mining, monero cloud mining, xmr mining, monero coin, monero calculator, xmr coin, cryptonight miner, monero gpu mining, mining pool, xmr cloud mining, monero coin mining, genesis mining, xmr calculator, monero mining gpu, monero cpu mining, gpu mining monero, cryptonote miner, monero bitcoin, monero solo mining, altcoin, altcoin mining, cpu mining, cpu miner, xmr cpu mining, bitcoin monero, cryptonight coins, xmr to usd, monero mining cpu, cpu mining monero Vanaheim

Related Post: