Microsoft'tan çift ekranlı katlanabilir Android telefon! – Microsoft Surface Neo ve Surface Duo

Microsoft'tan çift ekranlı katlanabilir Android telefon! – Microsoft Surface Neo ve Surface Duo

#Microsoft #SurfaceNeo #SurfaceDuo

https://shiftdelete.net/microsoft-tan-android-li-katlanabilir-telefon

Microsoft 2 Ekim tarihinde duyurduğu etkinlikle beraber en ürünlerini tanıttı. Microsoft Surface Pro 7 ve Microsoft Laptop 3 gibi beklenen ürünlerin yanı sıra Microsoft’un kendi işlemcisinden güç alan Surface Pro X, Microsoft Surface Duo ve Microsoft Surface Neo da bizleri karşıladı. Peki Microsoft katlanabilir telefon ve Microsoft katlanabilir tablet modeliyle neler sunuyor?

Şimdi dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri Microsoft katlanabilir telefon ve Microsoft katlanabilir tablet videomuzla baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Microsoft katlanabilir telefon Microsoft Surface Neo özellikleri

Tablet büyük değil. Böylece katlandığında rahatlıkla taşınabiliyor. Her iki ekran da 5,6 mm kalınlığında. 655 gram ağırlığındaki tablet Gorilla Glass tarafından korunuyor. Tabletin ekranı şimdiye kadar üretilmiş en ince LCD olarak tanımlanıyor. Bu arada ekran demişken, her iki ekran açıldığında ortaya 9 inçlik bir tablet çıkıyor.

Windows 10X işletim sistemi ile gelen tablette bir Başlat Menüsü ve görev çubuğu bulunuyor. Windows 10’un tasarımına oldukça benzeyen bu işletim sistemi, Windows uygulamalarını kullanmak için container teknolojisinden faydalanacak.

Microsoft katlanabilir telefon Microsoft Surface Duo özellikleri

Mobil cihazların hayatımıza girmesi beraberinde birçok sorunu getirdi. Özellikle ekran boyutları ve pil ömrü konusunda kullanıcıları hayal kırıklığına uğratan mobil cihazlar, üreticileri tarafından ufak değişikliklerle daha iyi hale getiriliyor.

Samsung Fold gibi tek ekran yerine çift ekran kullanan firma işletim sistemi olarak Android alt yapısını kullanacak. Telefonda 5.6 inç boyutunda olmak üzere çift ekrana yer veriliyor. Katlanabilir telefon piyasasına giriş yapan şirket yeni hamleler ile rakiplerinin önüne geçmeyi hedefliyor.

Ofis kullanımı ve oyun oynamak için daha ideal hale getirilen cihaz sayesinde tablet taşıma sorunu ortadan kaldırılacak gibi duruyor. İddialara göre Snapdragon 855 işlemcinin kullanıldığı cihazın teknik özellikleri hakkında bir bilgi bulunmuyor.

Teknoloji videoları ve teknolojiye dair her şey için kanalımıza ABONE Olun ►►https://goo.gl/ylUFmZ

Tüm İnceleme videolarımızı buradan izleyebilirsiniz
►► https://goo.gl/IIKYIK

ShiftDelete.Net‘i tüm sosyal ağlarda takip edin ;

Instagram ►► https://goo.gl/r4AJDv
Facebook ►► https://goo.gl/k1D1JL
Twitter ►►https://goo.gl/vTwhws
Google+ ►► https://goo.gl/6jRF18

ShiftDelete.Net YouTube hesabı, Türkiye’nin en büyük teknoloji sitesinin video kanalıdır.

ShiftDelete.Net ile en yeni teknoloji haberlerine, videolu olarak ulaşabileceksiniz.

Related Post: