1e Kruisfinale Merino's – VRC JR Zaalvoetbaltoernooi 2019

1e Kruisfinale Merino’s – VRC 25e Jan Rebergen Zaalvoetbaltoernooi 2019.
Uitslag 2-1.
Merino’s naar de Finale!

Graag abonneren op mijn kanaal aub.

Sponsoren YT Jaap voetbal

m.me/SpakenburgseVisspecialist
[email protected]
http://Viswinkelpastoor.nl
Bellen 0681057446
Info
De prachtige viswinkels zijn gelegen in het gezellige stadje Rhenen, en sinds 16 augustus 2019 ook in De Ellekoot te Veenendaal. Met ons zeer uitgebreide assortiment en de hoogste kwaliteit is er voor ieder wat wils!
Wij leveren een compleet en verantwoord gevangen assortiment aan diverse soorten vis. In onze vernieuwde winkel treft u vele vissoorten, zoals: verse vis, mosselen, schaal & schelpdieren, ambachtelijk gerookte vissoorten, salades, tapas, kant en klaar gerechten en natuurlijk ook warm gebakken vis! Wij halen onze vis bij verschillende visafslagen, die weten voor welke kwaliteit wij staan. De klant is bij ons koning en kwaliteit staat bij ons voorop.

Voor de heerlijkste gerechten in Scherpenzeel of thuis bezorgd, ga naar https://www.pizzasphinx.nl
En krijg 10% korting op je bestelling!
Let op binnenkort kunt u niet meer bestellen op sphinxonline.nl.

100%voetbal is dé nummer 1 online voetbalspecialist van Nederland! Schoenen, kleding, voetbaltenues & veel meer! Bestel online of kom langs in een van onze winkels in Veenendaal en Ede.
Voor Veenendaal zie https://www.100voetbal.nl/winkels/veenendaal/
Voor Ede zie https://www.100voetbal.nl/winkels/ede/

Voor schitterende buiten activiteiten ga naar https://voet-golf.nl
Voor schitterende binnen activiteiten ga naar https://www.themaxx.nl

Cimar Electronics, https://www.cimar.nl staat voor samen uw product op de markt brengen. Als specialist worden we sinds 1990 continu uitgedaagd de productie en assemblage van printplaten (prints/PCB’s), besturingskasten en -panelen, schakelkasten en diverse elektronische en elektrotechnische apparaten te verzorgen. Door het gebruik van geavanceerde technieken en meervoudige controlemomenten garanderen wij een constante kwaliteit. Met ruim 50 ervaren collega’s kunnen wij u begeleiden in het gehele ontwikkeltraject en het totale productieproces optimaliseren van prototype tot eindproduct.

Verder zijn meerdere sponsoren van harte welkom, ik zal, als er interesse voor is, uitleggen wat voor mogelijkheden er zijn.
Contact kan gelegd worden via het contactformulier van https://jaapvoetbal.nl of https://jaapsoccer.com .

Post Author: CoinCryptoNews