CPU İLE NASIL MADENCİLİK YAPILIR ?

CPU İLE NASIL MADENCİLİK YAPILIR ?

CPU ile Monero kazma,, işlemci ile monero kazma güncel.
Sürekli değişen ve sonrasında nasıl yapılacağına dair güncelleme videoları için abone olup destek olursanız sevinirim. CPU yani işlemcimizin gücü ile mining ile nasıl para kazanabileceğinizi ayrıntılı bir şekilde videoda anlattım. İyi seyirler.
Claymore Dosyası: https://github.com/xmrig/xmrig/releases
Monero Cüzdan: https://www.getmonero.org/downloads/

İleri düzey bir bilgisayarınız yoksa bile sade CPU ile nasıl madencilik yapılacağını anlattık umarım faydalı olmuştur videoyu beğendiyseniz kanalıma abone olabilirsiniz.
Kripto para madenciliği yapmak isteyen yada merak edip hobi amaçlı yapmak isteyen dostlarım bu video ile rahatlıkla kripto para medenciliği yapabilir ve sistemin nasıl çalıştığını en basit şekli ile sizlere anlatmaya çalıştım.
Bu video da tek CPU ile madencilik yapıldığı için çok abartılı meblağlar kazanamayacaksınız belki ama hobi amaçlı yada ilgilenen dostlarım için bir rehber video niteliğinde kanalda yer vermek istedik.

monero mining, monero cloud mining, xmr mining, monero coin, monero calculator, xmr coin, cryptonight miner, monero gpu mining, mining pool, xmr cloud mining, monero coin mining, genesis mining, xmr calculator, monero mining gpu, monero cpu mining, gpu mining monero, cryptonote miner, monero bitcoin, monero solo mining, altcoin, altcoin mining, cpu mining, cpu miner, xmr cpu mining, bitcoin monero, cryptonight coins, xmr to usd, monero mining cpu, cpu mining monero Vanaheim

Related Post: