Crypto koersen dalen weer, is bitcoin bullrun voorbij? | BTC Nieuws vandaag | #414

Hoi ik ben Axel, welkom bij het YouTubekanaal van BTC Direct. De bullrun lijkt voorbij. Alle koersen staan op rood en bitcoin zakt. Toch is er ook goed nieuws! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers: http://bit.ly/btcdirect_sub

00:00 Intro
01:12 NFT markt groeit gewoon door
04:12 Cardano komt weer met updates
06:44 Vitalik over POW vs. POS
10:00 BurgerSwap gehackt
12:12 Zorgt crypto voor volgende financiële crisis?
15:33 Koerrrsen koerrrsen!
20:32 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto: https://btcdirect.eu
✅ Hardware wallets: https://shop.btcdirect.eu
✅ Cryptonieuws: https://nieuws.btcdirect.eu
✅ Facebook: https://facebook.com/btcdirect/
✅ Telegram: https://t.me/btcdirect
✅ Twitter: https://twitter.com/btcdirect
✅ Instagram: https://instagram.com/btcdirect.eu/
✅ Abonneer youtube: http://bit.ly/btcdirect_sub
✅ Nieuwsbrief: http://bit.ly/subnewsbtc

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

Post Author: CoinCryptoNews