Interview founder DigiByte Jared Tate – full version

In dit interview met de founder van #DigiByte, Jared Tate, wordt duidelijk waarom DigiByte zo’n geweldige blockchain is. Hoe het zoveel meer is dan geld en hoe bedrijven gewoon gratis zonder toestemming op de DigiByte blockchain kunnen programmeren. Hoe blockchain kan bijdragen aan vrijheid en en beschermen van mensenrechten en privacy of juist het inperken daarvan. Wat het risico is van digitale munten uitgegeven door centrale banken. Dat jij door waar jij in investeert bijdraagt aan welke kant het op gaat. Centraal of decentraal. Vrijheid of controle. Kortom: het kijken waard!

Vond je het een toffe video? Laat het ons weten met een duimpje of een reactie en abonneer je op ons kanaal om op de hoogte te blijven van nieuwe content. Alvast bedankt!

Post Author: CoinCryptoNews