Ojo Nangis Koplo – cover Cak Pengky (Mbiyen mbok perjuangke Saiki mbok sia siake)

Ojo Nangis Koplo – cover Cak Pengky (Mbiyen mbok perjuangke Saiki mbok sia siake)

Ojo Nangis – cover Cak Pengky Mbiyen mbok perjuangke Saiki mbok sia siake

Song Writer : Daru Jaya (Ndarboy Genk)
Title : Ojo Nangis

Lirik
Ojo Nangis
♪♪♪
Mbiyen Mbok Perjuangke
Saiki Mbok Sia Siake
Aku Sing Selalu Ono Pas Kowe Loro
Pas Kowe Durung Sopo Sopo

Aku Wis Jogo Ati
Kowe Dolanan Neng Buri
Kabeh Sing Tak Perjuangke Sio Sio
Kowe Milih Karo Sing Luwih Mulyo

Mesakke Atiku Yen Tak Teruske Ro Kowe
Mending Pisah, Aku Wes Ra Betah
Wes Kebacut Getun, Kulo Nderek Langkung
Tresno Wis Rampung

Ojo Nangis
Sing Uwes Yo Uwes
Seng Ilang Ben Ilang
Cukup Aku Kelaran Laran

Aku Nyerah
Seng Bubrah Ben Bubrah
Kowe Bakal Ngerti Larane
Naliko Ditinggal Pas Jeru Jerune

Kudune Ngati Ati
Opo Meneh Yen Bab Ati
Kudu Mlaku Dewe Dewe
Larane Tak Tanggung Dewe

♪♪♪
Mesakke Atiku Yen Tak Teruske Ro Kowe
Mending Pisah, Aku Wes Ra Betah
Wes Kebacut Getun, Kulo Nderek Langkung
Tresno Wis Rampung

Ojo Nangis
Sing Uwes Yo Uwes
Seng Ilang Ben Ilang
Cukup Aku Kelaran Laran

Aku Nyerah
Seng Bubrah Ben Bubrah
Kowe Bakal Ngerti Larane
Naliko Ditinggal Pas Jeru Jerune

Kowe Bakal Ngerti Larane
Naliko Ditinggal Pas Jeru Jerune

Subscribe now for more VLAM PICTURES videos:
https://goo.gl/tPzK9x

Subscribe now for more VLAM PICTURES OFFICIAL videos:
https://goo.gl/QrsrPf

Subscribe now for more VLAM PICTURES LIVE videos:
https://goo.gl/Z7f4Tm

Visit Official Site of VLAM PICTURES:
http://www.vlampictures.com

Like VLAM PICTURES on Facebook:
https://goo.gl/TcCKPC

Follow VLAM PICTURES on Instagram:
https://goo.gl/cMJvd1