1 Hafta Telefondan Bitcoin Mining Yaptım!

1 Hafta Telefondan Bitcoin Mining Yaptım!

Merhaba arkadaşlar, bu videoda 1 hafta boyunca telefondan Bitcoin mining, yani Bitcoin madenciliği yaptım. 7 günün sonunda ise Bitcoin madenciliği ile ne kadar Bitcoin(BTC) kastığımı, ne kadar para kazandığımı gösterdim. Umarım video eğlenceli olmuştur ve işinize yaramıştır.

Videomda sana yardımcı olabildiysem ve videolarım hoşuna gittiyse buraya tıklayıp https://bit.ly/2SJlg2l kanalıma abone olabilir ve diğer videolarımdan haberdar olabilirsin. Artı olarak bir de bana destek olabilirsin 🙂

?Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://bit.ly/2GGk3TF

➤ Youtube Eğitim Seti: http://bit.ly/2H0Ed7o
➤ İnternetten Para Kazanma: http://bit.ly/2Uugc0q
➤ Photoshop Dersleri: http://bit.ly/33b1Gx1
➤ Mobil Uygulama Videoları: https://bit.ly/2BecY9G

Diğer Eğitim Videolarım: https://bit.ly/2O8jy50
Mail: [email protected]

Merhaba, ben Arda Mürseloğlu. Uzun yıllardır bir sürü YouTube kanalına sahip oldum ve bir sürü tecrübe edindim. Bu kanalda bu deneyimlerimi ve bilgilerimi sizler ile paylaşıyorum ve sizlere YouTube kanalınızı geliştirmenizde yardımcı oluyorum. YouTube kanal geliştirme dışında, internetten para kazanma üzerine de videolar paylaşıyorum. Bunun nedeni ise hem kendimin hem de sizlerin hayatta finansal olarak özgür olmanızı istemem. Siz de sevdiğiniz işi yaparak finansal özgürlüğe ulaşmak istiyorsanız bu kanaldaki videolar tam size göre.

Related Post: