CHİLİZ UYANDI DİKAT#GOLEM(GLM)'YE DİKKAT#İOST'TAN RALLİ#ADA GERİ ÇEKİLİYOR DİKKAT !#BTC YÜKSELİYOR.

CHİLİZ UYANDI DİKAT#GOLEM(GLM)'YE DİKKAT#İOST'TAN RALLİ#ADA GERİ ÇEKİLİYOR DİKKAT !#BTC YÜKSELİYOR.

KRİPTOPARALAR HAFTA SONUNA NASIL BAŞLADI…BİTCOİN 50 BİN DOLARIN ÜZERİNDE TUTUNURSA UÇABİLİR..BAZI ALTCOİNLERDE YÜKSELİŞ VAR…İŞTE BU GÜNKÜ ALTCOİNLER…TRU-MANA-RUNE-XEC-XEM-DIA-TRX-ARPA-MATIC-RVN-GRT-SOL-AVAX-ONE-SNX-UNI-REEF-NEO-BTT-HOLO-IOST-DENT-CHZ-DOGE-SHIBA-VET-ADA-XRP-XLM…ANALİZ DESTEK VE DİRENÇLER…2021..
——————————————————————————————————————
?KRİPTO COİN ÇARŞISI AİLENİZİN KANALINA HOŞ GELDİNİZ…
—————————————————————————————————————————————-
Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın https://www.youtube.com/channel/UCZkdkJsLP_3onxxB4dB3REQ/join
————————————————————————————————————————————————————–
Bitcoin-Altcoin-Borsa-Ons Altın Ons Gümüş – Euro -Dolar.
Günlük Teknik-Temel analizler ve Cyripto Borsa Haberleri.
————————————————————————————————————————————————————–
Videolarımızın Sizlere faydalı olduğunu düşünüyorsanız beğenmeyi ve abone olmayı unutmayınız lütfen.Aşağıdaki Linki tıklayarak Abone Olabilirsiniz.
https://www.youtube.com/channel/UCZkdkJsLP_3onxxB4dB3REQ?sub_confirmation=1
————————————————————————————————————————————————————-
Açıklama ve uyarı:
—————————————
YouTube kanalımdaki bilgiler kesinlikle eğitim amaçlıdır. Meydana gelen herhangi bir kayıp veya kazançtan sorumlu değilim.

Bu tamamen eğitici bir içeriktir. Size ne alacağınızı / satacağınızı söylemek için pazardaki, çarşıdaki, marketteki hareketlerimi paylaşmıyorum, daha ziyade izleyicilere yatırım yapma konusunda ne hissettiğimi göstermek için. Benim risk toleransım sizinkinden çok farklı. Borsada veya kripto piyasasında herhangi bir adım atmadan önce kendi araştırmanızı kesinlikle yapın.
————————————————————————————————————————
ETİKETLER:
————————————–
Altın, Dolar, Euro, Borsa, Gümüş, Bitcoin, Altcoin, vb. tüm yatırım araçları hakkında analiz-yorum yapan, finans haberleri, eğitimler veren bilgi kanalı…
————————————————————————————————————————————————————–
bitcoin, kripto para birimi 2023, kripto, kripto, kripto para birimleri, kripto çökmesi, kripto çökmesi, kripto çökmesi, kripto düşmesi, bitcoin çökmesi, kripto balonu 2023, kripto balonu patlaması, kripto para birimleri düşüyor, kripto çökmesi , kripto çökmesi 2023, kripto çöküşüyle ​​ne yapılmalı, kripto çöküşü geliyor, kripto çöküşü ne zaman, kripto ne zaman satılmalı, kripto ne zaman alınmalı, kripto çöküşü, kripto balonu, kripto çöküşü ne zaman, ne zaman kripto çöküşü, kripto balonu patlamaları, Veya kripto Ralliysi,yukarı veya aşağı hareketleri, teknik ve temel analizleri,grafik hareketleri……Bitcoin yorumları, Bitcoin tl , Bitcoin ne kadar, Bitcoin dolar, Bitcoin ne olur, Bitcoin yorum, Bugün Bitcoin ne kadar, Bitcoin nasıl alınır, Bitcoin analiz, Bitcoin canlı, Bitcoin kaçtan alınır, Bitcoin tahminleri, Bitcoin ne olacak, Bitcoin ne olur, Bitcoin ne zaman yükselir,
.————————————————————————————————————————————————————-

Kanal linki:
https://www.youtube.com/channel/UCZkdkJsLP_3onxxB4dB3REQ
————————————————————————————————————————————————————–
kripto para birimleri veya genel olarak yatırım hakkında en son haberler….
—————————————————————————————————————————————-
YASAL UYARI !!!!
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
—————————————————-
İletşim için:
E-Mail(contact):[email protected]
Twitter :https://www.twitter.com/52parantez

Related Post: