Binance Nasıl Kullanılır? Binance ile Altcoin Alımı

Binance Nasıl Kullanılır? Binance ile Altcoin Alımı

Binance Üyelik: http://bit.ly/2AFODUh
Yeni Çıkan Kitabımı %25 İndirimli Satın Al!: https://goo.gl/eax4bH

Kredi Kartıyla kolayca Bitcoin Alın: http://bit.ly/2Citemo

Bildiğiniz gibi Bitcoin ve diğer kripto paralara olan yoğun ilgiden ötürü altcoin alabileceğimiz borsaların hemen hepsi üyelik alımını durdurmuş durumda. Bu videomuzda şu an üyelik kabul eden en güvenilir altcoin borsası Binance’ı nasıl kullanacağınızı ele alıyoruz.

Binance aslında kolay kullanılabilirliği ve diğer borsalardan daha ucuz komisyonları ile ön plana çıkıyor. Bu videomuzda Binance’da nasıl daha az komisyon ödeyerek al/sat yapabileceğinizi anlattığımız gibi Binance’ın ana özelliklerinin üzerinden geçiyoruz.

Sıfırdan Binance ile altcoin alımı yapacak olan arkadaşların da işine yarayabilecek şu konulara da değindik: Binance nedir? Binance’a nasıl üye olunur? Binance’a para nasıl yüklenir? Binance’a dolar ya da euro yükleyebiliyor muyuz? Binance ile altcoin alımı nasıl yapılır? Binance ile altcoin satışı nasıl yapılır? Binance’dan paramı nasıl çekerim?.. ve bunun gibi pek çok sorunun cevabı sakin bir müzik eşliğinde videomuzda!

Binance’ın bir başka özelliği ise TRON (TRX) adlı altcoin’i alabileceğiniz tek borsa olması. TRON ile ilgili videomuzda en kısa zamanda sizlerle olacak.

Her tür sorunuzu yorumlar kısmında bekliyoruz. Eğer videoyu faydalı bulduysanız lütfen altcoinlerle ilgilenen arkadaşlarınızla paylaşın.

Ayrıca kanala abone olup videoyu beğenmeyi unutmayın!

Tüm coin fiyatlarını canlı takip etmek ve yükseldiğinde alarm almak için uygulamamızı indirin: http://finanscepte.com/

*Bu kanalda yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir! Lütfen kendi araştırmanızı yaparak sorumlu bir şekilde yatırım yapınız.*

Related Post: