Bitcoin – Ripple – Litecoin – Dash Teknik İnceleme

Bitcoin – Ripple – Litecoin – Dash Teknik İnceleme

Merhaba arkadaşlar,
Bugün sizler için Bitcoin – Ripple – Litecoin – Dash teknik analizleriyle bilgilendirme yapmaya çalıştım. Bitcoin’de olduğu gibi altcoinlerde de negatif yönlü sinyaller devam ediyor. Kimi coinler dolar bazında değer kaybederken, kimisi bitcoin bazında değer kazanabiliyor. Ki, bu da normal karşılanmalı. Nedeni basit; Bitcoin hala düşen kanalda ilerledikçe, altcoinler btc bazında artış gösterebilir.
Ben şahsen uzun vade için altcoinlerin ciddi ucuzladıklarını ve hala ucuzlamaya devam edeceklerini düşünüyorum. Krizi fırsata çevirmek isteyenler destek seviyelerini takip edip, alabildikleri en alt seviyelerden alım yaparak uzun vadede bekleyip ciddi karlar elde edebilirler.
Herkese hayırlı Cumalar dilerim. Sağlıcakla…

*Eğer siz de takımıma katılmak ve Bİtcoin Kazımı yaparak btc biriktirmek isterseniz aşağıdaki referans linkim üzerinden üye olup, kazım gücü satın alabilir ve ilk günden kazıma başlayabilirsiniz.

+ Hashflare Bitcoin madencilik için burdan üye olabilirsiniz; https://hashflare.io/r/4C697FC5

* %30 İNDİRİM KODU: HF18INET404
* Hashflare üyeliğimi nasıl yaparım: https://www.youtube.com/watch?v=VIIG8

+ Bitclub Network takımıma katılmak için, http://bitclub.network/mbdisney

+ Daha fazla analiz ve bilgilendirme videosu istiyorsanız lütfen kanalıma abone olmayı ve videoları beğenip, paylaşmayı unutmayın!!!
* Bu kanalda yapılan teknik analizler hiç bir şekilde YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEMEKTEDİR. Sadece bilgilendirme amaçlıdır.

Related Post: