Bitcoin ve Kripto Paralarda Son Durum; DogeCoin,Genesis Visioun,Concominium

Bitcoin ve Kripto Paralarda Son Durum; DogeCoin,Genesis Visioun,Concominium

Merhaba, yeni bir içerikle daha karşınızdayım. Bu videoda sizlere piyasalarda işlem görmeye başlayan yeni altcoinleri aktardıktan sonra sizden gelen soruları yanıtlayacağım. Ayrıca genel market yorumunu bulabilirsiniz. Kripto paralar da sona mı yaklaşıldı. Kripto paralar neden yükselmiyor. Bitcoin ve altcoin analizlerine yer verdim. Dogecoin ve Genesis Visioun altcoinlerindeki yükselişden söz ettim. Son olarak da önemli masternode projelerinden olan condominium dan söz edeceğim. İyi seyirler dilerim.

Altcoin listeleme siteleri: https://coinmarketcap.com/ , https://coincheckup.com/
Masternode listeleme sitesi: https://masternodes.online
Teknik analiz grafik sitesi: https://tr.tradingview.com

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Kripto para dünyası nın nabzını tuttuğumuz kanalımızı takip ederek teknolojik gelişmelerden haberdar olup yatırım fırsatlarını değerlendirebilirsiniz. Amacımız Türkiye’de kripto para devriminin bilinirliğinin arttırılmasına yardım etmektir. Ayrıca takipçilerimize kripto para dünyası içerisinde edindiğimiz bilgi ve tecrübeleri de aktarıyoruz. Kanalımız yatırım tavsiyesi vermez.

? Mottolarımız;
1.Kaybettiğinizde üzülmeyeceğiniz paralarla dijital para ticareti yapıyoruz. Asla kredi çekerek veya borçlanarak yatırım yapmıyoruz.
2.Yatırım kararlarını verirken yaptığımız araçtırmalar ve analizler sonrasında kendi mantık süzgecimizden geçirerek yatırım kararı alıyoruz.
3.Yatırım sermayenizi birkaç farklı projeye dağııtırak riski azaltıyoruz. Hiçbirzaman tüm yumurtaları aynı sepete koymuyoruz.
4.Sermayemizi herzaman koruyoruz. Yatırımlarımıza elde ettiğiniz karlarla devam ediyoruz.
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
? Sosyal medya kanallarımız;
Youtube; http://bit.ly/youtubexmaxpro
Twitter; https://twitter.com/xmax_pro
Steemit; https://steemit.com/@cryptocurrencytr
Yatırımcı Kulübü https://www.patreon.com/xmaxpro

Related Post: