OMG Network (OMG) Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey – 10 Soruda Kriptoparalar #16

OMG Network (OMG) Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey – 10 Soruda Kriptoparalar #16

BtcTurk İş Geliştirme Direktörü Salim Karaman’ın hazırlayıp sunduğu 10 Soruda Kriptoparalar programı on dördüncü bölümünde OMG Network (OMG) inceliyoruz. OMG Network (OMG) nedir, nasıl kuruldu, hangi blokzincirini kullanır, amacı ve en temel özellikleri nelerdir BtcTurk İş Geliştirme Direktörü Salim Karaman anlatıyor.

Kriptoparayla ilgili farklı içerikleri bulabileceğiniz, Türkiye’nin en büyük Bitcoin alım satım platformu BtcTurk’ün YouTube kanalına abone olun: http://bit.ly/BtcTurk

BtcTurk’u sosyal medyadan da takip edin ?
Facebook ► https://www.facebook.com/btcturk
Twitter ► https://twitter.com/btcturkprotr/
Instagram ►https://www.instagram.com/btcturkoffi
Web ► https://pro.btcturk.com/

10 Soruda Kriptoparalar on dördüncü bölümde OMG Network”yı yakından inceliyoruz. OMG Network (OMG) nerede kuruldu, kim geliştirdi, kısa kodu nedir, hangi blokzincirini kullanır, kaç adet üretildi, arzı sınırlı mı, merkezi mi, amacı nedir, öne çıkan temel özellikleri ve kullanım alanları neler videomuzda cevaplarını bulabilirsiniz.

Bitcoin ve kriptopara dünyasını yakından takip etmek için aşağıdaki linklerde yer alan BtcTurk ve BtcTurk | PRO uygulamalarımızı indirebilirsiniz.

BtcTurk iOS & Android ► https://bit.ly/3rIAhyA
BtcTurk | PRO iOS &Android ► https://bit.ly/3xeI88n

OMG Network (OMG) ile ilgili bilmeniz gereken her şey, 10 Soruda Kriptoparalar 14. bölümünde.

BtcTurk ve BtcTurk | PRO, kolayca Bitcoin & kriptopara alıp satabilmenize imkan veren bir kriptopara alım satım platformudur. BtcTurk, kurulduğu günden bugüne kadar kullanıcılarına en güvenilir hizmeti sunmayı vizyon edinmiştir. Bu doğrultuda platformumuz ileri düzeyde sistem güvenliği yöntemleri ile korunmakta ve sürekli olarak uluslararası bağımsız denetim şirketlerinin denetimine tabi olmaktadır.

**
BtcTurk resmi sayfasıdır.
The official BtcTurk YouTube Channel

Related Post: