Pokemon GO Nederlands “Mijn Celebi staat tussen twee Torchic” A Ripple in Time 3/8

Pokemon GO Nederlands “Mijn Celebi staat tussen twee Torchic” A Ripple in Time 3/8

De zoektocht naar Celebi in Pokemon GO gaat verder met het uitbroeden van eieren en Pokemon GO AR aan om Eevee te vangen. Mijn Celebi staat tussen twee Torchic na het uitbroeden van eieren voor A Ripple In Time 3. Kom mee op de zoektocht naar Celebi in Pokemon GO!

Abonneer voor meer: https://goo.gl/pWtLVP
Bekijk mijn hele zoektocht naar Celebi: https://www.youtube.com/playlist?list=PLISyVh72-uY2DARPe06gjT5N1tUhhK4XA
Bekijk mijn vorige Pokemon GO vlog hier: https://youtu.be/qLJvXlLoMqk
Volg CrazyCoen op Facebook: https://www.facebook.com/crazycoen

Muziek:
https://www.bensound.com
Outromuziek: Tobu – Life [NCS Release] – https://www.youtube.com/watch?v=OBwl2glmqC0

De zoektocht naar Celebi gaat door in deze video met A Ripple in Time 3/8. Mijn Celebi staat tussen twee Torchic nadat de eieren zijn uitgekomen en Celebi zijn nieuwe vrienden bekend zijn. Voor A Ripple in Time 4 vangt CrazyCoen direct een Eevee en verstuurt hij 20 gifts aan zijn vrienden in Pokemon GO. De Celebi quest 3 wordt in deze video afgemaakt en Celebi quest 4 wordt gestart.

De zoektocht naar Celebi bevat de gehele playthrough van A Ripple in Time, de special research in Pokemon GO die trainers Celebi laat vangen. CrazyCoen Pokemon GO video’s zijn voorzien van Nederlands commentaar, evenals de zoektocht naar Celebi.

#PokemonGo #Celebi #ARippleInTime

CrazyCoen Pokemon Go video’s zijn opgenomen in het Nederlands en gericht op de Nederlandse Pokemon Go speler. CrazyCoen Pokemon GO vlogs laten zien hoe Coen Pokemon GO speelt en Pokemon GO info video’s geven informatie over het spelen van Pokemon GO.

Pokemon GO voor de Android en Apple iPhone is een mobile game geproduceerd door Niantic waarin je met en tegen miljoenen andere trainers over de gehele wereld speelt. Het doel van de app is om zoveel mogelijk Pokemon te vangen, gyms te verslaan en om de beste trainer aller tijden te worden. Pikachu, Blastoise, Charizard, Bulbasaur, Squirtle en vele andere Pokemon maken hun opwachting in Pokemon GO.

Related Post: