Tag: single

ADA CINTA – ACHA SEPTRIASA FT. IRWANSYAH ( COVER BY ALDHI & FEBY PUTRI

ADA CINTA – ACHA SEPTRIASA FT. IRWANSYAH ( COVER BY ALDHI & FEBY PUTRI

HALO SEMUA !!! Akhirnya yang ditunggu-tunggu datang juga. Setelah sekian lama ngga nge cover bareng, akhirnya kita sempetin waktu buat cover lagu full version lagi. Bareng Feby Putri, Akhirnya kita nge cover lagu duet ” ADA CINTA ” dari Acha Septriasa dan Irwansyah .. Semoga kalian terhibur yaa 🙂 Follow us on instagram : @aldhirahmanim…

ADA CINTA – ACHA SEPTRIASA FT. IRWANSYAH ( COVER BY ALDHI & FEBY PUTRI )

ADA CINTA – ACHA SEPTRIASA FT. IRWANSYAH ( COVER BY ALDHI & FEBY PUTRI )

HALO SEMUA !!! Akhirnya yang ditunggu-tunggu datang juga. Setelah sekian lama ngga nge cover bareng, akhirnya kita sempetin waktu buat cover lagu full version lagi. Bareng Feby Putri, Akhirnya kita nge cover lagu duet ” ADA CINTA ” dari Acha Septriasa dan Irwansyah .. Semoga kalian terhibur yaa 🙂 Follow us on instagram : @aldhirahmanim…

FAR CRY NEW DAWN Walkthrough Part 2 – TIMBER THE DOGE (Let’s Play Gameplay Commentary)

FAR CRY NEW DAWN Walkthrough Part 2 – TIMBER THE DOGE (Let’s Play Gameplay Commentary)

FAR CRY NEW DAWN Gameplay Walkthrough Part 1 – Intro & Twins (Let’s Play Commentary) https://youtu.be/Qo1V4C7VbS8 FAR CRY NEW DAWN Walkthrough coming soon! Walkthrough and Let’s Play Playthrough of FAR CRY NEW DAWN with Live Gameplay and Commentary in 1080p high definition. This FAR CRY NEW DAWN walkthrough will be completed showcasing every level, mission,…

RESIDENT EVIL 2 REMAKE Walkthrough Part 2 – ADA WONG (Let’s Play RE2 Remake)

RESIDENT EVIL 2 REMAKE Walkthrough Part 2 – ADA WONG (Let’s Play RE2 Remake)

RESIDENT EVIL 2 REMAKE Gameplay WalkthroughPart 1 – Leon Kennedy (Let’s Play RE2 Remake) https://www.youtube.com/watch?v=1jROxZaOwko RESIDENT EVIL 2 REMAKE Walkthrough! Walkthrough and Let’s Play Playthrough of RESIDENT EVIL 2 REMAKE with Live Gameplay and Commentary in 4K high definition. This RESIDENT EVIL 2 REMAKE walkthrough will be completed showcasing every level, mission, boss, and story…

HARUSKAH KU MATI – ADA BAND ( ALDHI RAHMAN COVER ) | FULL VERSION

HARUSKAH KU MATI – ADA BAND ( ALDHI RAHMAN COVER ) | FULL VERSION

HALO SEMUANYA !! Ada cover baru lagi nih, lagu ini dari dulu emang hits banget terus beberapa waktu lalu sempet nge viral lagi , tapi musiknya liriknya emang top banget … ADA BAND ” HARUSKAH KU MATI ” .. Ngga tau lagu nya sih rada ke bangetan wkwkwkkw Semoga kalian suka yaa, jangan lupa share…

Nonton Pawai Karnaval Di Malioboro | ADA ZOMBIE GUYS!!

Nonton Pawai Karnaval Di Malioboro | ADA ZOMBIE GUYS!!

What Up Dub! kali ini aku mau jalan jalan ke Kota Jogja, dan mau melihat pawai budaya di jalan Malioboro bareng mamah & Tia. Super seru nih guys, karena banyak yang memakai kostum unik dan anti mainstream. pokoknya kalian harus nonton sampai habis ya… PEACE OUT! #Carnaval #Malioboro #Navis —————————————————————————————————- Jangan lupa untuk subscribe channel…

Dolly Parton & Sia – Here I Am (Lyrics)

Dolly Parton & Sia – Here I Am (Lyrics)

“HERE I AM” by Dolly Parton & Sia, is a reimagine of Dolly’s 1971 song with the original title, with pop powerhouse Sia. The song serves as the first single from the “Dumplin MOTION PICTURE SOUNDTRACK”, which features collaborations by other big voices & six new tracks by Dolly Parton. All RIGHTS to the TRACK…

Голос с микрофона: Sia – Chandelier (Голый голос)

Голос с микрофона: Sia – Chandelier (Голый голос)

Всем привет,меня зовут Ваня Рассел! Это рубрика Голос с микрофона! Сегодня мы будем слушать голос певицы Sia! Кто еще не подписан на канал – ПОДПИСЫВАЙТЕСЬ! 🙂 А ЧТОБЫ НЕ ПРОПУСТИТЬ НОВОЕ ВИДЕО – ЖМИТЕ НА КОЛОКОЛЬЧИК! Ссылка на плейлист “Голый голос”: https://www.youtube.com/playlist?list=PLyg_LUNDEtC5pXbyRrkNWUjNMuZUtPJng Ссылка на группу в ВК: https://vk.com/russellblog Ссылка на группу в ФБ: https://www.facebook.com/VANYARUSSEELL/ Инстаграм:…