Tempo -Team | Werken bij BCC | Bezorger, orderpicker en technisch bezorger

Tempo -Team | Werken bij BCC | Bezorger, orderpicker en technisch bezorger

Meteen solliciteren? De pagina van BCC vind je hier? https://tempote.am/WerkenbijBCC

?Abonneren doe je hier:
https://tempote.am/SubscribeYoutubeTempo-Team

#werkenviatempoteam #werkplezier #solliciterenzogeklikt #tempoteam #werkenbij #BCC

?Nog meer werkplezier check ook onze Socials:
https://www.instagram.com/tempoteamnl/
https://www.facebook.com/WerkenviaTempoTeam/

Helemaal enthousiast geworden lees dan verder over BCC:

Doen wat je belooft. Dat is BCC. Er zijn zes beloften die zij aan hun klanten doen, maar er zijn ook beloften aan hun medewerkers. Aan jóu. De kans om jezelf te blijven ontwikkelen bijvoorbeeld. Door goede instructies, feedback, trainingen en cursussen. Bij BCC blijf je uitgedaagd.

Werken bij BCC
Lekker heel de dag op pad en klanten blij maken met jouw komst. Dat is werken als bezorger bij BCC! Jij gaat ‘s ochtends samen met jouw maat de hort op om een route af te leggen. Je gaat langs klanten die met smart zitten te wachten op hun nieuw bestelde wasmachine, koelkast of televisie. Wacht, even terug. Zeiden we nou ‘met jouw maat’? Inderdaad! Je bent altijd met z’n tweeën. Hoe fijn!

Functies bij BCC
Heb jij een rijbewijs B of C? Dan kun je als bezorger aan de slag. Een super toffe functie, waarbij je de producten niet alleen bij de klanten aflevert, maar ook installeert. Het blijft dus niet alleen bij de voordeur, maar je komt écht bij mensen over de vloer. Je ziet dus heel veel huizen van binnen. Leuk hè! Ook in het distributiecentrum, waar alles klaar wordt gezet voor verzending, werken een hoop leuke collega’s. Wat heel mooi is bij BCC: er zijn veel doorgroeimogelijkheden. Doorgroeien van bezorger naar teamleider? Dat kan zeker! Maar eerst eens even lekker beginnen in één van de volgende functies:

☝Bezorger
?Bijrijder
?Installateur
?Laadploegmedewerker

?Toch op zoek naar iets anders check hier onze andere topwerkgevers?
https://tempote.am/BanenbijTopwerkgevers

Zien we je snel bij #tempoteam

Related Post: