VLADIMIR KOČIŠ ZEC I MIROSLAV ŠKORO – RUŽMARIN (OFFICIAL VIDEO)

VLADIMIR KOČIŠ ZEC I MIROSLAV ŠKORO – RUŽMARIN (OFFICIAL VIDEO)

© 2014 CROATIA RECORDS

Vladimir Kočiš Zec i Miroslav Škoro odlučili su udružiti snage u prekrasnoj ljubavnoj pjesmi ‘Ružmarin’. Vladimir Kočiš Zec napisao je glazbu za pjesmu Ružmarin, a autor teksta je Leonard Baksa Čeči.

Aranžman pjesme ‘Ružmarin’ je djelo Ivice Murata, gitariste Miroslava Škore, a produkciju potpisuje Dragutin Smokrović Smokva.

‘Pjesma Ružmarin nastala je prije par godina, i bila je zamišljena u ponešto drugačijem aranžmanu, međutim, smatrao sam da bi u tamburaškoj, pop izvedbi bila nekako pristupačnija’, rekao je Vladimir Kočiš Zec, a onda se osvrnuo i na suradnju s Miroslavom Škorom: ‘Njega izuzetno cijenim kao interpretatora takve vrste glazbe i nije bilo dileme za odabir pjevača s kojim bi se pojavio u duetu. Miroslavu se pjesma svidjela i u aranžmanu Ivice Murata te pod producentskom palicom Dragutina Smokrovića Smokve završili smo snimku koju ovih dana počinjemo promovirati. Ovih dana završava se i montaža video spota čija se premijera očekuje krajem rujna. Iskreno se nadamo da će publika lijepo prihvatiti ovu neobičnu suradnju. Moram priznati da je sa Miroslavom bilo lijepo surađivati. Koristim priliku da zahvalim i čitavoj ekipi koja je doprinijela ostvarenju ove pjesme.’

Croatia Records na webu:
http://www.youtube.com/crorec
http://crorec.hr
http://facebook.com/Croatiarecordsofficial
https://twitter.com/croatiarecords

Related Post: