#voetbal #jeugdvoetbal Eerste helft vv VRC JO16-1 – vv VRC JO19-1 20-03-2021

#voetbal #jeugdvoetbal Eerste helft vv VRC JO16-1 – vv VRC JO19-1 20-03-2021

#voetbal #jeugdvoetbal Eerste helft vv VRC JO16-1 – vv VRC JO19-1 20-03-2021

Graag abonneren op mijn kanaal aub.

Sponsoren YT Jaap voetbal

m.me/SpakenburgseVisspecialist
[email protected]
http://Viswinkelpastoor.nl
Bellen 0681057446
Info
De prachtige viswinkels zijn gelegen in het gezellige stadje Rhenen, en sinds 16 augustus 2019 ook in De Ellekoot te Veenendaal. Met ons zeer uitgebreide assortiment en de hoogste kwaliteit is er voor ieder wat wils!
Wij leveren een compleet en verantwoord gevangen assortiment aan diverse soorten vis. In onze vernieuwde winkel treft u vele vissoorten, zoals: verse vis, mosselen, schaal & schelpdieren, ambachtelijk gerookte vissoorten, salades, tapas, kant en klaar gerechten en natuurlijk ook warm gebakken vis! Wij halen onze vis bij verschillende visafslagen, die weten voor welke kwaliteit wij staan. De klant is bij ons koning en kwaliteit staat bij ons voorop.

100%voetbal is dé nummer 1 online voetbalspecialist van Nederland! Schoenen, kleding, voetbaltenues & veel meer! Bestel online of kom langs in een van onze winkels in Veenendaal en Ede.
Voor Veenendaal zie https://www.100voetbal.nl/winkels/veenendaal/
Voor Ede zie https://www.100voetbal.nl/winkels/ede/

https://www.rijkvandenbrink.nl/
Welkom op de website van tweewielerspecialist Rijk van den Brink. Een goed lopende zaak in Overberg, gestart in maart 2003!
We leveren o.a. fietsen van de merken: Gazelle, Batavus, Sparta, Burgers, Loekie, Thompson
Alle modellen zijn leverbaar. We verkopen ook tweedehands fietsen van alle merken. Verder hebben we een grote collectie elektrische fietsen.

Voor de heerlijkste, vers bereide snacks gaat u naar de Buurthucht te Overberg, naar Martijn in de Buurt.
Voor de link zie https://www.facebook.com/Martijn-in-de-Buurt-101888841720016.

Voor schitterende binnen activiteiten ga naar https://www.themaxx.nl

Cimar Electronics, https://www.cimar.nl staat voor samen uw product op de markt brengen. Als specialist worden we sinds 1990 continu uitgedaagd de productie en assemblage van printplaten (prints/PCB’s), besturingskasten en -panelen, schakelkasten en diverse elektronische en elektrotechnische apparaten te verzorgen. Door het gebruik van geavanceerde technieken en meervoudige controlemomenten garanderen wij een constante kwaliteit. Met ruim 50 ervaren collega’s kunnen wij u begeleiden in het gehele ontwikkeltraject en het totale productieproces optimaliseren van prototype tot eindproduct.

Voor schitterende buiten activiteiten ga naar https://voet-golf.nl

Verder zijn meerdere sponsoren van harte welkom, ik zal, als er interesse voor is, uitleggen wat voor mogelijkheden er zijn.
Contact kan gelegd worden via het contactformulier van https://jaapvoetbal.nl of https://jaapsoccer.com .

Related Post: