Pokemon GO Nederlands – De Zoektocht naar Celebi is begonnen! A Ripple in Time 1/8 – Pokemon GO Vlog

Pokemon GO Nederlands – De Zoektocht naar Celebi is begonnen! A Ripple in Time 1/8 – Pokemon GO Vlog

De zoektocht naar Celebi is begonnen! Pokemon GO heeft de nieuwste Mythical Quest gelanceerd: A Ripple in Time. Deze Pokemon GO Celebi quests sturen je op de zoektocht naar Celebi. Uiteindelijk is dit de manier om Celebi te vangen. CrazyCoens zoektocht naar Celebi is begonnen in deze video. En hij heeft ook goede redenen om te hopen op een Beldum Community Day op 21 oktober.

Abonneer voor meer: https://goo.gl/pWtLVP
Bekijk mijn vorige Pokemon GO vlog hier: https://youtu.be/Ma2RPYq5mjY
Volg CrazyCoen op Facebook: https://www.facebook.com/crazycoen

Muziek:
https://www.bensound.com
Outromuziek: Tobu – Life [NCS Release] – https://www.youtube.com/watch?v=OBwl2glmqC0

In deze video: het volbrengen van Celebi quest 1, de mogelijke Beldum Community Day op 21 oktober, nieuwe raidbosses en nieuwe shinies in Pokemon GO. CrazyCoens zoektocht naar Celebi is begonnen in deze video waarin hij de Mythical Celebi Quest 1 volbrengt. Hij daagt gyms uit, maakt zijn Pokemon sterker en verslaat samen met anderen van de Pokemon GO Groningen community de raidboss Kirlia om zo A Ripple in Time 1 te volbrengen. Daarmee komt hij een stap dichter bij het vangen van Celebi. Ook hoopt CrazyCoen op een Beldum Community Day op de Pokemon Go Community Day 21 oktober. Er zijn redenen om daarop te hopen, zo is de move Meteor Mash gevonden in een recente APK mine van Pokemon GO.

#PokemonGo #Celebi #BeldumCommunityDay

CrazyCoen Pokemon Go video’s zijn opgenomen in het Nederlands en gericht op de Nederlandse Pokemon Go speler. CrazyCoen Pokemon GO vlogs laten zien hoe Coen Pokemon GO speelt en Pokemon GO info video’s geven informatie over het spelen van Pokemon GO.

Pokemon GO voor de Android en Apple iPhone is een mobile game geproduceerd door Niantic waarin je met en tegen miljoenen andere trainers over de gehele wereld speelt. Het doel van de app is om zoveel mogelijk Pokemon te vangen, gyms te verslaan en om de beste trainer aller tijden te worden. Pikachu, Blastoise, Charizard, Bulbasaur, Squirtle en vele andere Pokemon maken hun opwachting in Pokemon GO.

Related Post: