Viral! Ada Gerobak Jalan Sendiri di RSUD Wonosari

GUNUNGKIDUL, KOMPAS.TV – Ing pirang-pirang ndino terakhir iki warga Gunungkidul, Yogyakarta, dihebohke karo viral video gerobak seng mlaku dewe. Video seng beredar rekaman CCTV ing RSUD Wonosari, yoiku gerobak seng iseh parkir ujug – ujug obah lan mlaku dewe. Cobo perhatekke video gerobak iki. awalle gerobak seng kanggo ngangkut sampah medis iki mbelok arah njur mlaku ing arah kamera. Duuh lur ngeri men yooo… Hhmmmm nanging lurr…pihak RSUD Wonosari nduwe penjelasan ilmiah-e lho lur. Jare Priyatno Budi Arto, Kepala Instalasi Sanitasi RSUD Wonosari, pas mlaku dewe mergo bidang lemah e mudhun. Nach lur kabeh orak kabeh iso dikaitke karo hal – hal seng mistis. Senajan nek didelok yo medeni yo lur…opo meneh ndelok e pas bengi wadidau…ambyar…

#RSUDWonosari #GerobakMlakuDewe #Gunungkidul

Post Author: CoinCryptoNews