CARDANO (ADA) KOPEN? Wat het is en PRIJSVERWACHTINGEN 2021 VANAF EIND MAART 2021

Cardano (het platform) en haar munt ADA wordt steeds populairder. Dit komt ook omdat Cardano een 3e generatie Blockchain is met een enorme potentie. In deze 19e aflevering leg ik wat basics uit over wat je moet weten over Cardano (het platform) en ADA (de munt). Ook geef ik inzicht in hoe je naar de prijs van een Cryptocurrency moet kijken in relatie tot de Market Capitalization, doe ik een eigen inschatting van de prijs halverwege 2021 en waar de koers op staat aan het einde van 2021.

Vergeet je zeker niet te abonneren! Druk op de bel om een notificatie te krijgen als ik een nieuwe video upload.

Waar koop je Cardano (ADA)? Hieronder de keuze uit drie exchanges waar ik zelf ook Crypto koop. Via onderstaande links kan je een bonus krijgen, lees ze even door en kies een platform dat het beste bij je past. Als je je registreert via de link, dan scoor je de voordelen. Je helpt het kanaal van eenrijkerleven hier ook mee en het kost je verder niks!

https://bitvavo.com/?a=A3695D5BD4
klik op deze link en dan op “Aan de slag” om je te registreren.
Voordeel: Direct een account aanmaken en in de eerste week over de eerste 1000 euro geen handelskosten. Je kunt dus in de eerste week zonder extra kosten Crypto kopen! Je kunt hier automatisch Crypto staken.Voordeel voor eenrijkerleven: Van handelskosten wordt door Bitvavo een commissie uitgekeerd naar eenrijkerleven. Je ondersteunt hiermee direct kosteloos dit kanaal. Deze commissiekosten gaan NIET ten laste van jouw account.

https://www.coinbase.com/join/van%20ku_8
Klik op deze link en registreer je direct.
Voordeel: Direct een account aanmaken en als je via Coinbase (dus niet Coinbase Pro) voor meer dan 82,25 euro aan Crypto koopt of verkoopt, dan krijg jij 8,23 euro aan Bitcoin bijgeschreven. Je kunt hier automatisch Crypto staken.Voordeel voor eenrijkerleven: Die 8,23 wordt ook eenmalig bijgeschreven bij mijn account als je deze order plaatst. Dit is kosteloos voor jou.

https://www.binance.com/en/register?ref=GK3EAY0L
Klik op de link en registreer je direct.
Voordeel: Praktisch alle Cyptocurrencies beschikbaar. Direct een account aanmaken. Je kunt hier Crypto staken, je moet hier wel een aantal handelingen voor verrichten via Binance Earn. Voordeel voor eenrijkerleven: Van handelskosten wordt door Binance een commissie uitgekeerd naar eenrijkerleven. Je ondersteunt hiermee direct kosteloos dit kanaal. Deze commissiekosten gaan NIET ten laste van jouw account.

Indeling van de video:
00:00 Intro
00:23 Over Cardano (ADA)
07:33 Belangrijke info over Market Capitalization
11:12 Cardano TA op Macro niveau
15:21 De trend van ADA
19:19 Belangrijke levels (weerstand en support)
20:38 Inschatting koers ADA medio 2021
22:57 Lagere levels van support
24:04 Prijsverwachting ADA eind 2021
25:55 Bearmarket en nadenken over exitstrategie
27:28 Wrap up

Volg mij ook via Instagram @eenrijkerleven

Post Author: CoinCryptoNews