#Bitcoin, ??ETH, ALGO,LINK, NEO, EOS, ADA, ATOM, AVAX, XLM , DOT?? #Altcoin Günlük Analiz 23.01.2021

#Bitcoin, ??ETH, ALGO,LINK, NEO, EOS, ADA, ATOM, AVAX, XLM , DOT?? #Altcoin Günlük Analiz 23.01.2021

( #Bitcoin, ?ETH, ALGO,LINK, NEO, EOS, ADA, ATOM, AVAX, XLM , DOT? #Altcoin Günlük Analiz verileri 23.01.2023 )
*** İz süren STOP yapmayı unutmayın. Bol kazançlar..

* Analizini yapmamı istediğiniz Coin ismini yorum kısmına yazabilirsiniz.. Mesajınıza en kısa sürede yazılı olarak cevap verilecek veya video yapılacaktır…

TRBINANCE Borsasında %10 komisyon indirimi için kayıt linki : https://www.trbinance.com/account/signup?ref=LHLB9563

SUNUM VİDEOMUZDA KULLANILAN TERİMLER
İNDİKATÖR : Gösterge anlamına gelmektedir.
MACD İNDİKATÖRÜ : 1970 li yıllarda Gerald APPLE tarafından geliştirilmiş ve 12 günlük üssel ortalamanın 26 günlük üssel ortalamadan çıkarılması sonucu elde edilen bir indikatördür.
RSI : 1978 yılında J.Welles WİLDER isimli mühendis tarafından geliştirilmiş ve Göreceli Güç Endeksi adıyla Türkçemize girmiştir. Orjinalinde 0-100 arasında değerler alan bir momentum indikatörüdür. Aşırı alım-satım noktalarını belirlemede kullanılır. Kapanış değerlerini dikkate alan ve 14 uzunluk değerine sahip olan bir indikatördür.
StochRSI : 1994 yılında Tushar S. Chande ve Stanley Kroll tarafından geliştirilen ve Aşırı alım-satım seviyelerini göstermek için teknik göstergeler zaten mevcutken, ikili, duyarlılığı artırma amacıyla geleneksel göstergelere göre daha fazla sayıda sinyal üreten indikatördür.
TEKNİK ANALİZDE KULLANILAN DİĞER İNDİKATÖR, FORMASYON ve TERİMLER
İchimoku Bulutu
Bollinger Bantları
Parabolic Sar
ve benzer bir çok indikatör vardır
o Bayrak desenleri
• Boğa bayrağı
• Ayı bayrağı
• Flama
o Üçgen desenleri
• Yükselen üçgen
• Alçalan üçgen
• Simetrik üçgen
o Kama desenleri
• Yükselen kama
• Düşen kama
o Çift tepe
o Çift dip
o Omuz Baş Omuz deseni (OBO)
o Ters Omuz Baş Omuz deseni (TOBO)

Bir enstrumanın analizini yaparken indikatörlerden yararlanılır. İndikatörlerden alınan sinyaller hiçbir zaman kesinlik ifade etmezler. Ancak analizlerde birden fazla indikatör kullanımı alınan sinyalin olasılık oranını artırır.

İçerikteki bilgiler, sadece bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapacağınız herhangi bir yatırımdan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve Cripto Borsası Youtube kanalı sorumlu değildir. Yatırım faaliyeti, sonuç olarak bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Related Post: