Dolgunlaştırıcı EOS Lip Balm Yapımı | Sebi Bebi

Dolgunlaştırıcı EOS Lip Balm Yapımı | Sebi Bebi

Bir süredir organik kozmetik, cilt bakımı üzerine araştırma yapıyorum. Yeni bir seriye başlamak istedim ve bildiklerimi öğrendiklerimi, işe yarayanları sizlerle paylaşmaya karar verdim. Lip balmlarda inanılmaz çok reçete var. Ben de farklı reçetelerden mantıklı bulduklarımı, bambaşka bir ürün yapımında; örneğin allık yapımında kullandıkları bir malzemeyi lip balma koyarsam nasıl olacağını düşünüp test ettim. Sonucu da harika oldu. Bunun gibi evde doğal malzemeler yapmayı sevenlere de örnekler göstermiş olurum. Belki sizler de bunlardan yola çıkarak çok daha farklı deneyimler elde edebilirsiniz. Hindistan cevizi yapı yerine badem yağı nasıl olur merak etmedim değil.

Isıtılıp eritilen malzemelerin ömürleri daha kısaymış. Ancak hindistan cevizi yağı 25C’nin üzerinde doğal olarak eriyor. Balmumunu eritip doğal erimiş hindistan cevizini ekleyip içeriğinizin daha uzun süre bozulmadan kalmasını sağlayabilirsiniz.

Lip Balmınızın tamamen organik olması için videoda anlattığım gibi kutulmuş ve toz haline getirilmiş çilek veya pancar ekleyebilirsiniz.

Organik başka malzemeler de yakında sizlerle olacak.

İyi seyirler, Mutlu Günler ♥

Hızlı abonelik için tıklayınız: http://goo.gl/kXfGWo
Bloguma abone olmak için http://www.sebibebi.com

PR Hakkında:
http://www.sebibebi.com/p/pr-ve-blog-gorusleri-hakknda.html

Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz.
Facebook: http://www.facebook.com/sebibebiresmi
Blog: www.sebibebi.com
instagram: sebibebi
Pinterest: pinterest.com/sebile
Twitter: sebibebicom
İş İçin İletişim:
[email protected]

Bu video Canon 650 D Fotoğraf makinesi ile çekilmiştir. Adobe Premiere Pro ile editlenmiştir.

Related Post: