Hafta oldukça hareketli başladı.?Peki Bitcoin,VET ve ZEC için son durum ne??22.03.2023 Günlük Analiz

Hafta oldukça hareketli başladı.?Peki Bitcoin,VET ve ZEC için son durum ne??22.03.2023 Günlük Analiz

Bitcoin, VET ve ZEC için kritik haftada teknik göstergeler nasıl şekillendi? Olası aşağı ya da yukarı hareketlerde dikkat edilmesi gereken noktalar hangi seviyelerde? Bitci.com Baş Analisti Mehmet Çoban yorumluyor..

? Bitci.com’u yakından inceleyin; https://bit.ly/bitcicom_uyelik

? App Store’dan indirin; http://bit.ly/bitcicom_appstore

? Play Store’dan indirin; http://bit.ly/bitcicom_playstore

Bitci.com’u sosyal medya hesapları üzerinden takip edin, bitcoin ve kripto paralar ile ilgili önemli seviyelere, en güncel haberlere ulaşın!

? Twitter: https://twitter.com/bitcicom
?Instagram: https://www.instagram.com/bitcicom/
? Facebook: https://www.facebook.com/bitcicom/
? LinkedIN: https://www.linkedin.com/company/bitcicom/?viewAsMember=true
? Telegram: https://t.me/bitcicom

UYARI:Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Sayfada yer alan ifadeler, hiçbir şekilde veya suretle alış veya satış teklifi olarak değerlendirilmemelidir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyelerin kullanılması nedeni ile ortaya çıkabilecek durumlardan Bitci YouTube kanalı ve Bitci.com web sitesi sorumlu değildir.

Related Post: